måndag 11 juni 2012

Kroppsutsmyckning a´la skog.

Jag såg i tidningen att den senaste flugan är att injicera saltlösning under huden i ansiktet för att få svullnader i alla möjliga former. Och jag har tidigare sett att man även kan operera in metallstavar mm under huden för att smycka sig. Förmodligen så är det ganska dyrt med sådana saker, och jag ser heller ingen anledning att göra det. Ett mycket billigare alternativ är att börja med ringmärkning av Nattskärror!!!????
Nu har mygg och knott kommit igång på allvar, så nätterna får man kämpa sig igenom. Alla myggmedel och blandningar som jag testat håller endast myggen borta, men knotten verkar få sig en adrenalinkick istället av medlen :). Inte ens gammal hederlig Djungelolja blandat med beckolja funkar på dessa mycket små odjur. Tidigt idag på morgonen så fångade vi en Nattskärra, och när pannlamporna tändes så var det startsignalen för knotten på allvar. Då vi båda hade händerna upptagna med att fästa en ljuslogg på fågeln, så var det bara att bita ihop och härda ut. Men när jag tittade mig i backspegeln på vägen hem så var jag bara tvungen att ta upp kameran och ta ett par bilder. Se och njut! Men jag tror inte att någon tänder på mig precis. :)

 Varit i slagsmål?  Nej! bara en natt i skogen.

De är inte stora, knotten. Men jäkligt giftiga.


5 kommentarer:

 1. Hahaha...säg inte det...det finns folk till allt! ;-)

  Steffe

  SvaraRadera
 2. Haha ,kul kanska borde du göra mera reklam ,ger kanske stora inkomster .Nette

  SvaraRadera
 3. jisses!!! där du:-) ajaj å ojoj kan jag bara säga:-/

  SvaraRadera
 4. A, aj... det var verkligen otrevligt att få sååå stora besvär med knotten. Hoppas reaktionen klingat av och det enda som hjälper mot knott är nog heltäckning av kroppsdelar. Mygghuva eller myggjacka, handskar och tätt slutande ärmar, men det visste du säkert! Ingen trevlig utrustning precis!
  Ha en bra dag /Bea

  SvaraRadera
 5. Hu geda mig...inte kul. vi blev väldans biten igår och förrgår när vi försökte få en syn av Busksångare.
  De verkar gilla den miljön, den med myggor och andra otrevliga kusar. Men vad gör vi inte? Eller hur;)

  SvaraRadera