lördag 20 september 2014

Arbeta på fågelstation. ----------- Work at birdstation.

Nu är dags igen för en vecka ute i skärgården på Hartsö-Enskärs fågelstation. Varje år när sommaren börjar att närma sig sitt slut så längtar man ut till fågelstationen och bara ägna sig åt fåglar 24 timmar om dygnet i en hel vecka. Jag har nu varit på denna fågelstation under ca 20 års tid sgs varje år, så det börjar nästa att kännas som ett andra hem och det är alltid lika skönt när man är framme efter båtfärden. I år så tar vi min båt ut dit vilket gör att vi har lite större rörelsefrihet under veckan, så om det blir dåligt med fågel så tar vi en tur ut bland de yttre skären nån dag.

Vill ni följa min vecka där ute så är det bara att besöka fågelstationens blogg där vi kommer att uppdatera varje dag under veckan. Länk dit finns ute till höger i blogglistan annars klickar ni här.


 Solnedgång.

 Fågelstationen.

 Lägerliv med korvgrillning.

 Båtviken som heter Gräshålet.

 Soluppgångsmoln.

 Pärluggla.

 Kungsfågel.

 Mindre hackspett.

Blåmes.

3 kommentarer:

 1. Lovely place, and for a whole week, glorious, lovely birds, the littlies and your owl, enjoy, specially the outdoor cooking. let the sun shine, you find every bird on your list, and smooth water. Cheers,Jean

  SvaraRadera
 2. - Halloj på Fågelstationen.
  Det där ser riktigt trevligt ut. Måste vara skönt
  att komma ut i skärgården när det lugnat ner
  sig efter sommaren.
  - Ha en fortsatt trevlig helg !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida....:o)

  SvaraRadera
 3. Måste vara ett spännande och roligt "jobb"! Ska ta och kika in på fågelstationens blogg.
  /Ingela

  SvaraRadera