söndag 7 april 2013

Några tuffa dagar i skogen. ----------- A few tough days in the woods.

Det blev tre dagar i rad med skogsinventering och sedan sade kroppen att det var dags att vila ett tag. Schemat har sett ut som följer. Hem från ordinarie jobb 23:30, upp igen kl 05:45 för inventering, åter till jobb 14:30 för att jobba till 23:30, och så har det rullat på i tre dagar.
I skogen är det en hel del snö så det har varit jobbiga pass med mycket gående från bilen till inventeringslinjens början och sedan tillbaka till bilen igen efter avslutad inventering, så min otränade kropp har haft rejäl träningsvärk efter några sådana pass. Nu är det 5 inventeringspass kvar för mig som är fördelade på Hornsö Ekopark 2 st och Hälleskog utanför Orrefors 3 st. Så det blir kanske något pass nu i veckan om jag kan få ledigt någon förmiddag från jobbet och sedan kör jag hårt nästa vecka då jag jobbar eftemiddag igen.
men det är härligt i skogen och man hittar en del fotomotiv också om man inte bara tittar och lyssnar efter fåglar.

 Ett normalt dagspass. ---------A normal day pass.

 Gren i snö. --------Branch in snow.2 kommentarer:

  1. Inget dåligt jobb men du fick ju med dig fina motiv, snyggt!

    SvaraRadera
  2. Very hard work, afetr an already full day, lovely photos, the snow is still very deep, are there any signs of spring? Here we are in autumn, cooler mornings, some showers, leaves falling, and skies darker in the morning. We have even had 2 fires at night to keep our toes warm!! Cheers from Jean

    SvaraRadera