lördag 2 juni 2012

Attans vad gult!!!

Nyss har jag bakat en rulltårta på ägg från egen gård, och det är skillnad på ägg och ägg vill jag lova. När jag vispade ägg och socker till kakan så såg man verkligen hur grymt gula gulorna i äggen är. Och jag inbillar mig också att det smakar mycket bättre också, eller är det så att det verkligen gör det?

 Den otroligt gula kaksmeten.

 Gräddad och klar, bara att ösa på det hemmagjorda äppelmoset.

 För att det inte skulle bli för sockrigt så rullade jag den i kokos istället.
Nu är det bara att sätta på kaffet och njuta.

5 kommentarer:

  1. ja det är ju verkligen så att de gulorna är rejält gula:-) har jag oxå märkt när jag äter ägg från våra grannars hönor<3 det är verkligen skillnad! nu blev ja allt sugen på lite kaka här,hihi får nog gå å ta lite lördagssnask här nu,tack där du urban;-b)
    hälsn.anna

    SvaraRadera
  2. Ja, här kan man se att det är skillnad på ägg och ägg... Så läckert gula!
    Ha det gott!
    /SA

    SvaraRadera
  3. Avis! Läcker rulltårta;)

    SvaraRadera
  4. jag visste att jag skulle åkt ut till dig idag!!
    Och om äggen så är det en stor skillnad..mycket mycket godare :)

    SvaraRadera
  5. Vi köper ägg från glada hönor som går utomhus. Fantastiskt stor skillnad både på färg och ffa smak.

    SvaraRadera