måndag 30 juli 2012

Viltrehabiliteringen.


Då vår verksamhet i Vilthjälpen Oskarshamn är helt beroende av idéellt arbete och gåvor så har vi bestämt oss för att försöka få ihop en kassa att handla djurmat, förbandsmaterial m.m. för. Vi har redan hört oss för om det är möjligt att få ställa ut insamlingsbössor i en del affärer, och det är inga problem med det. Så nu ska bara bössorna köpas in också.

Vi har även ordnat självhäftande rovfågelsilhuetter att fästa på fönster, växthus och altanfönster, så att fåglarna inte flyger in i fönsterna och skadar sig. Dessa silhuetter funkar riktigt bra för att minska fågelkrockar med fönster m.m.

Mellan vingspetsarna är de ca 25 cm och priset är bara 15 kronor styck + porto. Eller 4 st för 50 kr + porto. Beställer man fler så går det givetvis på samma porto. Hela vinsten går oavkortat till Vilthjälpen. Så om någon är intresserad att att köpa några för att stödja oss så går det bra att maila mig på urmbird@gmail.com för att beställa. Glöm ej ange namn och adress samt vilken sort ni vill köpa och antal.

 Sparvhök.

Falk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar