onsdag 11 januari 2012

Jag har haft besök!!

Idag så kom Sveriges Television/Smålandsnytt och gjorde ett reportage om havsörnen. Det blev en lugn tillställning utan alltför många tagningar, och örnen tog det hela med ro. Normalt sett så gör man inga sådana här saker med en fågel som befinner sig i rehabilitering, utan det är först vid frisläppandet som media brukar vara med. Men tack vare bloggen så fick tidningarna nys om örnen och sedan SVT, så det var bara att spela med. Vi får väl se om det kommer några inbjudningar till inneställena i Stockholm efter detta :) :). Jag lägger ut en länk till inslaget när det har sänts i TV:n.
Örnen har gjort stora framsteg de senaste dagarna tycker jag, så förhoppningsvis så kan den snart stå på egna ben och flyttas till ett eget utrymme med större frihet. Där kommer den att kunna sträcka ut vingarna i sin fulla längd och putsa alla fjädrar till rätta, vilket är behövligt efter vistelsen i vaggan.

8 kommentarer:

 1. Kul...Stureplan nästa...Nu kommer du och stå med på Bindefeldts lista över kändisar som ska bjudas in på olika tillställningar! ;-)

  Steffe

  SvaraRadera
 2. Hej Urban
  Vi ser framemot länken med spänning.
  Mvh Kenny

  SvaraRadera
 3. Hej Urban!
  Jag inställer mig kön som väntar på länken.
  Ha det så bra!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 4. Så spännande! :) Och tack så mycket med hjälpen med både jordugglorna och tallbitarna :)

  SvaraRadera
 5. Kul detta Urban!
  Jag såg reportageget som var riktigt bra!
  Morgan

  SvaraRadera
 6. Tittade just på dig via en svt-play länk på svt startsida. Kul!

  /Anna

  SvaraRadera
 7. va kul :) att blogga har sina positiva och negativa sidor :)

  SvaraRadera