måndag 16 april 2012

En liten uppdatering.

Det har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna för det har varit fullt upp med annat här hemma. Tapetsering, golvläggning mm. Det blev lite bråttom med hönshuset också, för om en vecka så kommer ett antal höns att flytta in. En tupp, 3 hönor och 5 små kycklingar har vi fått tag på till ett bra pris, så snart har vi våra frukostägg garanterat färska..
Hornugglan som jag fick in härom dagen har tyvärr gått bort, det såg ut som att det var blod i avföringen så det var troligen inre skador på den.
De två duvor som jag har tycker att det är dags att börja häcka, då de släpar in pinnar mm i sin bur, så vi får se hur det slutar. Jag ska försöka att hinna med något besök i Tjäderskogen den här veckan också, för jag har några spelplatser till som ska undersökas. Men tiden vill inte riktigt räcka till, för jobbet inkräktar för mycket på min fritid. ;)

Tamduva. ---------- Domestic Dove.

2 kommentarer:

  1. Inte så ofta vi ser duvor på det där viset.Här är det full fart på fågellivet nu dom anländer som charterflyg i grupp ,Nette

    SvaraRadera
  2. Så du börjar med duvslag också, ja tjäderspelet har äntligen kommit igång hade höna nere på spelet i lördags medan på söndagen satt hon en bit bort i ett tträd.
    MvH Svahn

    SvaraRadera