fredag 22 mars 2013

För ett år sedan. ------ A year ago.

Nu har jag kört med snöslungan 2 dagar i rad och det börjar att kännas som det räcker för denna vinter, inatt så kom det ett par decimeter igen så det var bara att börja om. När jag sitter och kollar mitt bildarkiv så ser jag att samma dag förra året så satt jag vid strandkanten och metade sik i solskenet och tranorna sträckte över. I år ska jag även hinna med att inventera fåglar åt SVEA-skog igen och jag hade tänkt att börja denna vecka, men av det blev det inget för jag kan nog knappt ta mig ut i skogen med bilen och än mindre ta mig fram några km gående.

Fiskedags för ett år sedan. ------------Fishingtime a year ago.

Tranor. --------------- Cranes.

4 kommentarer:

 1. Ja, fyyy... så trist när våren låter vänta på sig och precis som du, kollade även jag arkivet också, då var våren på väg åtminstone för ett år sen. Vi får fortsätta och vänta på våren!
  Ha det gott /bea

  SvaraRadera
 2. Ja jag har kollat mina bilder för ett år sedan. Vilken skillnad. Vi fick ett par cm till idag....40 cm har det kommit nu. Vackert är det ju men men.....

  SvaraRadera
 3. ja..tänk att det kan vara en sådan skillnad.....för ett år sen i detta nu så var det ju faktiskt vår<3 MEN väntar vi på något gott.....så får vi nog vänta liiiite till ;-) tyvärr :-/

  varm hälsn.anna

  SvaraRadera
 4. Jag tror att vi alla sörjer detta Urban... Men å andra sidan är det rätt skönt att längta - för tänk vad vi kommer att njuta av strecken, av allsköns våryra rop och svischande ljud av vingslag högt ovan våra huvuden. Jag blir nästan tårögd bara av tanken... Snart så! Snart... Under tiden frossar jag i fågellivet och det övriga viltlivet vid mina utfodringsplatser runt om på gården - det är också facinerande!
  Vinterhälsningar från Småländska höglandet

  SvaraRadera