söndag 20 februari 2011

Mat, mat, mat!!

Abborrarna som jag fiskade igår har legat i marinad över natten för att dra åt sig smaken av kryddorna. Idag blev filéerna  friterade, och serverades med ris och grönsaker, dillmajonäs och sweet chilisauce. Just denna variant har jag inte testat tidigare men det blev grymt gott och kommer att göras om vid fler tillfällen.
Det är lite det som är tjusningen med matlagning, att blanda och testa för att sedan provsmaka. Och har man riktigt tur så har man hittat ett nytt favoritrecept. Jag älskar att laga mat och hitta på nya rätter och fisk har blivit en klar favorit eftersom jag fiskar så mycket själv.

 Den färdiga middagen.

Abborrfiléerna friteras och är färdiga på ett par minuter.

1 kommentar:

  1. Det ser så otroligt mumsigt ut, förstår att det var mycket gott. Det blir så fina bilder när du presenterar dina maträtter så här, inte rädd för att bli rånad...
    Du får starta upp en extra blogg med Urbans fiskrätter! Alla dina bilder och recept ser ut att platsa i vilken kokbok som helst.

    Ha det!
    /Ingemar

    SvaraRadera