onsdag 21 september 2011

Kommer ni ihåg?

Än är det ett par månader kvar innan vintern är här, men tiden går så fort så man hinner knappt med. Det har utlovats en ny snörik vinter i Sverige av meteorologerna, men de har ju haft fel förut :) Det kommer att bli den första vintern i huset så vi får hoppas att allt ska gå bra, redan har jag satt upp ett par matningar för våra bevingade vänner och de är redan välbesökta. Efter den lyckade havsörnsfotograferingen i slutet av förra vintern så ska det bli några returmöten i vinter har jag tänkt, jag vill ju även ha en riktigt bra bild på en gammal havsörn. Men nu ska jag bege mig ut i svampskogen och ströva runt ett tag innan det är dags att åka till jobbet.

 Sten i snödriva.

 Fyren lyser upp även på dagen.

Ung Havsörn.

3 kommentarer:

 1. Hej Urban!
  Nej, jag har inte glömt men det finns ju även ljusglimtar med denna årstid. Havsörnarna är ju ett jätte bra exempel. Jag hoppas också kunna få till några bilder på dessa stora, mäktiga fåglar. Härliga vinterbilder du visar oss här.
  Ha en fin dag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. Vackra vinterbilder meeeeeen vill inte ha den ännu .Ifjol var det första snön här 23.10 har jag skrivit i kassaboken,ha en fortsatt fin höst ,Nette

  SvaraRadera