torsdag 10 november 2011

Dagens bulle. Cinnamon bun.

Idag var det den lilla kanelbulldagen i Århult! Eftersom vi får besök imorn och det är Fars dag på söndag så kände jag mig tvungen att baka lite idag. Det blev en liten sats med Kanelbullar, så jag slipper frysa ned något. Det skulle ändå inte gå att frysa ner något för frysen är precis proppfull med allt möjligt. Och de är definitivt godast alldeles nybakade utan att ha varit i frysen. Jag brukar baka ganska mycket själv, för jag tycker att priserna på kaffebröd och matbröd är alldeles vansinniga, och så blir det ju godast med hembakat. Men det har inte blivit så mycket bakat sedan vi flyttade in i huset, för det har alltid kommit så mycket annat emellan.

 Dags för gräddning.

 Rykande heta.


En kopp kaffe smakade bra till provsmakningen.

3 kommentarer:

 1. det där såg väldans gott ut :)

  på tal om katter så är mina precis likadana. har fyra och har inte många bra bilder på dom. bondkatten är den enklaste dom tre andra är exoter och finns nog bara en handfull bra bilder på dom.

  SvaraRadera
 2. Så lustigt, jag skickade precis ner gubben i källaren för att hämta några bullar :) Men jag håller med dej om att de smakar bäst när de är nygräddade. Ser himla smaskigt ut på bilderna!!

  SvaraRadera
 3. Mmmm...ser himla gott ut...sa han som aldrig bakar...det är det frugan som gör och bullarna är/blir himmelska och så lite honung på gör bullen till en fulländad skapelse!! :-)

  Steffe

  SvaraRadera