måndag 27 juni 2011

Snart 10 000 besökare!!!

Just nu så har jag haft 9 991 besökare på min blogg som jag startade den 14 oktober förra året och jag sitter här och skriver mitt 220:e inlägg. När jag startade så trodde jag inte att det skulle vara så stort intresse för vad jag skriver och visar bilder om, men man får nog tänka om lite :)
Jag vill tacka alla kända och okända besökare från hela världen som titta in och ibland även kommenterat mina inlägg, men jag skriver inte ¨att utan er skulle jag inte finnas¨. Utan jag hade nog fortsatt att blogga ändå, men uppskattning kan man aldrig få för mycket av så ännu ett stort TACK.
Det har t.o.m. varit så kul att jag startat en andra blogg om mitt projekt med Nattskärror.


Nu åter till vardagen, tyvärr så har den större hackspetten som jag tog hand om flugit vidare till den lyckliga hackspetthimlen, men det var nästan väntat i det skick som den befann sig i. Tyvärr så är det så att när fåglarna kommer till mig så har de kanske varit skadade en längre period och utan vatten och mat, så de kan vara väldigt dåliga. 70-80 % av det jag får in klarar sig inte utan dör inom kort eller avlivas tyvärr.
Idag blev ett tält inköpt till min och min dotters fjällvandring i sommar, så nu är det bara semester som fattas. Men jag får vänta 3 veckor till innan det är dags att rehabilitera mig själv.

 En liten gräshoppa som letat sig in på vår altan.

 Och på trädäcket ute trivs spindlarna.

7 kommentarer:

 1. Grattis till det stora besökarantalet ,det är nog ett nöje att titta in till dig o ditt fågel liv ,Nette

  SvaraRadera
 2. nej.....ja,men nu har han det bra lille hackspetten<3 du gjorde ju det du kunde<3 ja,GRATTIS får jag med säga:-) som sagt..din blogg är ju riktigt mysig att gå in o kolla på,så jag blir ju inte förvånad;-) varm hälsn.anna

  SvaraRadera
 3. Jag vill också fjällvandra!!!!!!!!!!!!
  /En väldigt avundsjuk mellandotter!

  SvaraRadera
 4. Stort Grattis till 10000 besökare!!

  Steffe

  SvaraRadera
 5. Grattis, grattis Urban!
  Det kommer att gå som en dans mot de 20 000 besöket. Du blandar underbara bilder med din oerhörda kunskap om fåglar, djur och natur. Sedan så är det såklart både spännande och kul att följa alla dina projekt som du har på gång.
  Alla vi som läser här skall tacka dig för att du delar med dig av bilder, kunskap och roliga händelser. Även lite mindre roliga händelser ibland också som tex hackspetten, men så är ju naturen.

  Mvh
  /Ingemar

  SvaraRadera
 6. Hejsan Urban
  Ibland känns det som vi pratar varje dag jag har ju stenkoll på allt som du gör och allt som rör vårt intresse av fåglar och foto.
  Jag kollar på din blogg varje gång jag går in på nätet vilket kan bli flera gånger om dagen.
  Grattis till så många besökare, hoppas du kan fortsätta i samma stil.
  Hälsningar
  Rolf
  Bankeberg
  Vi får höras

  SvaraRadera