torsdag 10 maj 2012

En liten rapport. -------- A little report.

Tänkte att jag skulle ge er en liten rapport på de djur och fåglar som vi har inne för tillfället. Pärlugglan trivs bra i uthuset där den just nu tränar upp sina vingar till full styrka, och den blir nog ringmärkt och släppt i helgen. De två duvor som vi hade har nu bara blivit en, för den ena försvann förra veckan och vi har inte sett ett spår av den. Så den andra duvan är väldigt ensam just nu, och kommer kanske att få flytta in till stan till de andra duvorna. Angående hararna så är det både upp och ner. Den första haren som en katt hade kommit in med finns tyvärr inte mer, då den tacklade av mer och mer under gårdagen. Men de andra två, som fått namnen Piff och Puff av upphittarna, går det betydligt bättre för. De äter sin Hund/kattvälling åtskilliga gånger under dagen, och de börjar att förstå hur man gör när man ska äta också. Så nu är det  3 veckor med vällingen innan de ska börja smaka på riktigt harföda, och sedan så blir det några veckor till innan de kan släppas.
Då det verkar som att det blir mer och mer djur/fåglar som kommer in för rehab så har jag funderat på att starta en blogg till som bara kommer att handla om de patienter som vi får in, och vår KFV-anläggning. Även tips och regler för omhändertagade av vilt kommer att presenteras där, tillsammans med ett album med våra patienter.

 Snart dags för mat.

 Det tar sin tid med ett par ml. välling innan de kommer på hur de ska göra.

 Nu är det bara tvättningen kvar.

Och lite gos passar också bra efter maten.

4 kommentarer:

 1. Å jag smälter så fint och vilken tur att ni finns!!!

  SvaraRadera
 2. Men herre jösses så söta. blir som vanligt lika imponerad över ditt/erat arbete varje gång jag går in här. du är värd en guldstjärna för ditt jobb.

  SvaraRadera
 3. Att få gosa med en liten harunge så där - underbart! Skönt för den att få känna trygghet och värme nu när harmamman är borta.

  SvaraRadera
 4. ja..så underbart att få ha den lilla harungen på bröstet<3 det är kärlek det.. underbara bilder urban på de små älskade<3
  hälsn.anna

  SvaraRadera