torsdag 3 maj 2012

I bäcken. -------- In the stream.

Idag tog fotoabstinensen över, trots 10 kubikmeter ved som skulle tas om hand. Så jag tog kameran och gick en tur längs bäcken vid vår tomtgräns och letade motiv. Och jag hittade en hel del att fotografera, så att den värsta abstinensen försvann. Sedan gick det lättare att ta hand om de vardagliga sysslorna, som ved, utfodring av Pärluggla mm.
De första nattskärrorna har nu anlänt till Sverige, så om ett par veckor så börjar äntligen mina nattvak i skogarna. Förra året så tog mina nätter bort ca 10 kg av min kroppsvikt innan säsongen var över, så vi får se hur mycket det kan bli i år? Och eftersom jag har fått tillbaka mina kilon + några till, så kanske det kan behövas. :)

 Skräddare. ------- Water strider.

  Skräddare. ------- Water strider.

Kabbeleka. --------- Marsh marigolds.

5 kommentarer:

 1. Oj så vackert med kabbelekorna .Tänk att man får abstinens besvär av detta fotograferandet ,men det är ju ett måste att få uppleva naturen per bild ,ha det bra med veden ,Nette

  SvaraRadera
 2. Hej Urban
  Snygga skräddare, Kanske dom kan hjälpa till med kläderna efter nätterna med nattskärrorna då du minskat i vikt :=)Annars tycker man ju att så mycket ved också skall göra susen, men det tar styggt på ryggen om man klyver med yxa. Men jag hoppas för ryggens skulla att du har en vedklyv. Mycket snack om vikt... Fina bilder blev det Urban.
  Må väl / Kenny

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Vilken bra bantningskur det verkar att vara att spana på skärror :)

  SvaraRadera
 4. vad fina bilder du fått på de små skräddarna<3 i vår granne lisas bäck så finns det oxå många såg jag häromdagen, fick dock inga bra bilder där då, men det är faktiskt skojjigt att fota även de små liven:-) ja,öjöj du vilken bantningskur det verkar vara tydligen du;-) hälsn.anna

  SvaraRadera