lördag 12 maj 2012

I morgon är det dags. --------- It´s time tomorrow.

I morgon så råkar det vara dags för den årliga födelsedagen igen, och det var ¨i Maj när göken gol¨ som jag föddes för 49 år sedan. Kvällen har ägnats åt bullbak och matning av harungarna, men Pärlugglan i uthuset var fullständigt borta idag på morgonen. Förmodligen så har den lyckats att ta sig ut genom hålet där slangarna går in till pumpen för bevattningen. I morgon så ska jag ta en titt under hinkarna som står över Rabarberplantorna, och titta hur det ser ut där. Tanken är att jag gör hemmagjord pizza till varmrätt och en saftig Rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt, samt bullar och kaffe/vinbärssaft. Givetvis förväntar jag mig en massa fina presenter också när jag bjuder till så mycket, man man får se om det blir så. :) Men det spelar ingen roll egentligen, bara det blir en bra dag.

 Nybakade Kanelbullar. ----------- Freshly baked cinnamon buns.

5 kommentarer:

 1. Grattis på 49-årsdagen önskar Bengt Katrineholm

  SvaraRadera
 2. GRATTIS PÅ DIN DAG!!! Mvh Petra

  SvaraRadera
 3. Grattis på din dag!
  Mums, bullarna ser fantastiskt god ut och hela menyn låter lovande.
  Ha det gott /Bea

  SvaraRadera
 4. nämen där du;-) man får gratulera herrn på bebådelsedagen då:-) hoppas du har haft en riktigt fin dag, och TACK så jättevarmt för din kommentar urban,den värmde..
  ha nu en supermysig kväll därborta och ge alle djuren en varm klapp från mig<3
  hälsningar anna

  SvaraRadera
 5. Så gott det lät med rabarberpaj! Bullarna ser riktigt smarriga ut de med :) Grattis i förskott och hoppas du får riktigt mycket presenter!! ;)

  SvaraRadera