måndag 19 december 2011

Julfint och fåglar. ------- Christmas and birds.

Nu börjar livet komma tillbaka i normal takt igen. Vi är så gott som färdigpyntade i huset, granen är klädd och julgodiset under tillverkning. Det har också blivit lite lugnare på rehabiliteringsfronten, då örnen äter och mår bra i sin vagga och duvan hämtar sig bra efter bataljen med sparvhöken. Idag hade jag också  besök från lokaltidningen då de ville göra ett reportage om rehabiliteringen av fåglarna, så jag hoppas de får till det bra i tidningen, det blev många bilder tagna av örnen och örnen och mig.

 Stämningsfull liten julgran.

 Zoomning under exponeringen.

 Handblåst glasprydnad.

Duvan i sin bur.

3 kommentarer:

 1. Hej Urban! Har nu suttit vid datorn och bland bloggarna ett par timmar och nu hamnade jag här. Känns som ett riktigt bra avslut på dagen, även om ett av inslagen har ett sorgset inslag. Dina inlägg är spännande och rogivande på samma gång. Och bilderna, som alltid, helt fantastiska att få se.
  Jag önskar dig all lycka i världen med ditt intresse och ditt engagemang för fågellivet och hoppas att du får en riktigt fin och GOD JUL!
  /SA

  SvaraRadera
 2. härliga bilder. skönt att höra att det går framåt och att det är lite lugnare :)

  SvaraRadera
 3. vore kul att få se den där artikeln:-) men det väljer ju så klart bloggförfattaren själv;-) ja..nu vankas verkligen julen,och allt som hör därtill...mysigt<3 hälsn.anna

  SvaraRadera