onsdag 21 december 2011

Lådkatt, eller kattlåda. + fågelrapport. -------- A cat in the box.

Våran katt är som alla andra katter, den älskar påsar och lådor. Så nu när jullådorna kommer ner från vinden så har hon ett riktigt paradis. Allt måste undersökas och provliggas. Det ser ju inte så vidare skönt ut, men just den här bananlådan med julsaker har blivit en favorit.
Örnen ligger så tryggt i sin vagga och äter med stor aptit, idag bjöds det på en fin vildsvinsstek som en vänlig besökare skänkt. Jag tycker även att rörligheten i ben och klor har ökat något, för hon sparkar bort tidningen som ligger under henne, så vi får hoppas att det är ett gott tecken.
Duvan äter och mår bra. Vid kollen av den igår då buren städades, visade att såren läker bra och sårskorporna börjar att lossna lite. Fortfarande är det full rörlighet i vingarna, så hon kommer säkert att flyga igen om någon vecka.

6 kommentarer:

 1. Trevligt att du besökt min stad. Stekhuset brukar vara uppskattat.
  Roligt att du gillade fudgen.
  Röka själv har jag bara gjort med fisk. Har en ABU-rök. Hittade ett recept på rökt and i just ABU-rök, men testade aldrig.
  Härligt att fåglarna repar sig. Och kissen är ju bara sötast!

  SvaraRadera
 2. Härlig läsning!!!
  Skönt å höra om att fåglarna verkar friskna till!
  Så där är våra katter också...helgalna i lådor och pappåsar...när vi storhandlat på lördagen och påsarna hamnar på golvet är det fest för katterna!!

  GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ DIG!

  Steffe

  SvaraRadera
 3. Det där med lådor gäller inte bra katter ,vår hund är också så där nyfiken ,bra att höra att fåglarna tillfrisknar ,ha det så bra ,Nette

  SvaraRadera
 4. Vilken tjusig katt! Katter är roliga djur tycker jag, dom är liksom så självständiga. Jag vill även passa på att önska dig och dom dina en riktigt god jul och gott nytt år.
  Morgan

  SvaraRadera
 5. hehe dom är för söta.. våra hade rejs i grankartongen när vi tog fram den :)

  SvaraRadera
 6. hihi:) ja..tänk..det där känner jag igen:) min katt majsan (som nu inte är med oss längre)..hon,och andra katten musse oxå för den delen..älskade oxå att ligga i alla former av lådor,hihi till och med den minsta låda fick man plats i se`j,allt går om man bara vill,hehe;-) jag håller fortfarande tummar och tår för "din" örn<3 att det går åt rätt håll iallafall känns ju glädjande<3 stor godjulhälsning till dig:)! ..igen;-b

  SvaraRadera